Gerry weeft verhalen door musea en tentoonstellingen. Dat noemen we dramaturgie. En hij doet dat – meestal met scenograaf Koen Bovée – ook voor iedereen die iets aan iemand anders te tonen en vertellen heeft. Hij trekt narratieve lijnen door musea, tentoonstellingen en voorstellingen en kruidt ze af met verhalen en verrassende (oeps!) research.

Een delicaat samenspel met objecten, vormen, parcoursen en grote en kleine verhalen in allerlei vormen, soms luid in film en klank, soms stil in beeld en woord.

Altijd wint het verhaal.


HEY, het nieuwe erfgoedmuseum in Knokke-Heist

Een innovatieve erfgoedruimte over urbanisatie en toerisme in Knokke-Heist. Met Ocular en Koen Bovée. Opent volgend voorjaar.


De Slag om de Noordzee

Een verhaal van de enige zeeslag in ons land in de Tweede Wereldoorlog, met onvermoede kleine verhalen en grote gevolgen. Met scenograaf Koen Bovée in opdracht van het Vliz, War Heritage Institute, Westtoer en Seafront in Zeebrugge.


MAS +6 Vracht

Opent in november 2021. Het algemeen dramaturgisch concept met een installatie van Koen Broos en met scenograaf Koen Bovée en het Mas-team.

GERRY DE MOL
© 2021 Gerry De Mol